Nätverksföreläsning om Relationsförsäljning

Hur ska man som företag tänka kring Relationsförsäljning, vad innebär det att sälja i ett affärsnätverk, hur nyttjar man denna möjlighet på bästa sätt? Många vill bli bättre på att presentera sitt erbjudande för att uppnå affärsmöjligheter eller samarbeten.
Välkommen på nätverksföreläsning hos Kista Business Network.

Årets sista event!
Hur Speed-Networking kan hjälpa ditt företag

FÖRETAGARNA I KISTA BUSINESS NETWORK GILLAR SPEED-NETWORKING OCH DE MÖJLIGHETER DET GER, BÅDE SOM LEVERANTÖR OCH KUND. MÅNGA VILL DÄREMOT BLI BÄTTRE PÅ ATT PRESENTERA SITT ERBJUDANDE OCH ATT NÄTVERKA. HUR SKA MAN TÄNKA OCH FORMULERA SIN HISS-PITCH OCH HUR SÄLJER MAN I ETT NÄTVERK?

Vi kommer att ägna en hel nätverksföreläsning åt detta och har bjudit in Stefan Hallberg på Bisevo som dagligen tränar säljare och chefer i relationsförsäljning. Utöver utbildningen kommer ni få knyta nya kontakter direkt i nätverket.

VEM VÄNDER DETTA SIG TILL?
Alla på ett företag har nytta av att kort och koncist kunna presentera sitt företag, speciellt om produkterna är komplexa.

Kista Business Network handlar inte bara om att få ökad kunskap, dela erfarenhet och skapa kontakter. Målet är även att finna samarbeten och affärer mellan företag i Kista!

Välkommen hälsar,
Kista Business Network & Kista Science City

Ps. Vänligen notera att har du anmält dig och sedan får förhinder så är ett tips att avboka senast 24 timmar innan eventet för att undvika No-Show avgift på 395kr.

Agenda för tisdag 26 november

AGENDA

17:00-17:15

Registrering och förtäring i Helios Lounge

* Kista Business Network och Coworking- och Konferenshotellet Helio hälsar välkommen
* Vad är på G i Kista – Kista Science City
* Relationsförsäljning med Stefan Hallberg, Bisevo

19:30-20.00

Fortsatt fritt nätverkande i Helios Lounge

 

Här ANMÄLER du dig till nätverksföreläsning 26 november

Datum

26 nov 2019
Expired!

Tid

17:00 - 19:30

Platser

HELIO - TIME BUILDING
KISTAGÅNGEN 12