Vad har Climeon och Sir Richard Branson gemensamt?

I Kista finns ett av Sveriges hetaste företag just nu – Climeon. De har tagit Heat Power, utvinning av el ur varmvatten, från konceptuell vision till ett globalt bolag stöttat av investerare som Sir Richard Branson.

 

Climeon är en intressant entreprenörshistoria med Kista i händelsernas centrum. Vi har bett Olle Tholander, CRO på Climeon, att komma till Kista Business Networks nätverksträff tisdagen den 7 maj och berättar om deras utveckling av företaget till den position de har, utmaningarna då och nu och lärdomar på vägen.

Vi vill också gärna få höra mer om det de benämner Heat Power, en förnybar energi med stor affärspotential och med backning av svensk forskning och utveckling. Hur kommer den förändra energimarknaden? Hur kan Heat Power minska koldioxidutsläpp på ett lönsamt och hållbart sätt i olika industrier? Finns det något vi andra företagare kan lära oss av detta?

Programpunkter
17.00-17.15       Registrering
17.00                   Nätverkande och Restaurang Tastory bjuder på
lite smakprover från deras cateringmeny
17.40                   Välkommen önskar KBN och Helio
På G i Kista, Johan Ödmark, Kista Science City AB
Från konceptuell vision till globalt bolag,
Olle Tholander, CRO, Climeon
19.00                   Frågor
19.30                   Fritt nätverkande

Bekräftelse på anmälan kommer alltid till den mailadress du angett. Har du inte fått någon så hör av dig till oss på contact@kistabusinessnetwork.se

Förhinder/Avboka
Vi ber er också observera att vid förhinder avbokar du dig enklast via din inbjudan, senast 48 timmar innan, vid för sen avbokning eller no-show debiteras en avgift på 395 kr (exkl. moms) per person.

Varför ska du delta och vad handlar Kista Business Network om?
Affärsnätverket syftar till att föra samman och synliggöra alla små- och medelstora företag och företagare i ICT-området Kista, nystartade såväl som mer etablerade, i en community för företag och företagare att vidareutveckla sin affär och öka sin kompetens för att ligga i framkant. Driver du eget företag i Kista eller är du anställd och söker möjlighet att träffa och nätverka med andra företag från olika branscher, dela dina tankar, idéer och hitta vägar till nya affärsmöjligheter så är du välkommen på våra events!

Vi arbetar för att vara en aktiv del av Kistas ekosystem och är bl a partner till Kista Science City AB, PwC, EIT Digital och Aspia. Nätverket har nu över 300 medlemmar som möts genom bl a månatliga nätverksträffar och workshops med ämnen mer på djupet där det kommer mellan 40 och 75 personer från olika företag och positioner.

Anmälan sker HÄR

Datum

07 maj 2019
Expired!

Tid

17:00 - 19:30

Platser

Kistagången 12, Kista