Business vision coach Melania Balseiro hos Asymetrica

Business vision coach Melania Balseiro:
Conquer yourself! Anything is possible.
Gratis föreläsning på Asymetrica den 17 september kl 15–16.30.

”Skulle du vilja ha ett system som kan hjälpa dig att prestera enligt din fulla potential?

Vill du få rätt verktyg för att behålla den motivation och kraft du behöver för att ta din verksamhet till nästa nivå? Kommer du ihåg de gånger då du skulle behövt mer vilja och självkänsla, när rädsla har tagit över uthållighet och mod att följa dina beslut och planer?

Den goda nyheten är att inre styrka och makt inte är något som du är född med; precis som andra färdigheter kan även dessa utvecklas. Att veta vad du inte vill ha i livet är lika viktigt som att veta vad du vill ha i livet. Att vara medveten om vad man vill är det första steget för att få fullt självförtroende, personlig framgång och kunna förändra sig själv och samhället.

Är du redo för att utveckla din inre styrka och kraft? Är du redo att komma ur din komfortzon?

Under min workshop kommer jag att presentera Business Vision, en speciellt teknik som hjälper dig att prestera på toppnivå och stanna kvar där. Vi öppnar dörren för att hitta din unika IDENTITET och din otroliga INRE KRAFT och MOTIVATION som du kan använda som hävstång i ditt personliga och professionella liv.

Om du vill ha det liv du drömmer om måste du agera konsekvent trots dina rädslor och tvivel. Resan mot storhet kan börja nu: Det är dags att förändra ditt liv, men du måste vara redo att komma ut ur din komfortzon. Det blir utmanande, roligt och leder till livsförändring. Det kan vara första dagen av ditt nya liv!

Redo att börja? ”Conquer Yourself” (erövra dig själv), hävda din makt, använd den och bli din helt egen superhjälte!”

Datum

17 sep 2019
Expired!

Tid

15:00 - 16:30

Platser

Asymetrica
Isafjordsgatan 39B, Kista