Om oss

Vårt härliga team

Vi hjälper dig gärna!

Asymetrica drivs av Olle Stenberg som gärna bistår våra hyresgäster med sin långa erfarenhet från affärsvärlden. Razawa Haj och Kajsa Stenberg sköter receptionen och den dagliga kontakten med hyresgästerna. Nätverksentusiasten Marja Knut hjälper hyresgästerna med att hitta synergier med varandra och ordnar intressanta event.

Asymetrica personal

Många anledningar

Att välja oss

Frihet

Du binder dig inte till ett långt hyreskontrakt och din uppsägningstid är bara 3 månader. Samtidigt har du tryggheten av att hyrestiden från vår sida är 3 år.

Flexibilitet

Med mängder av rum, till och med egna avdelningar, i olika storlekar kan vi erbjuda ett kontor som passar ditt företag. Du kan lätt skala upp och ner efter behov. Hyr möblerat eller omöblerat.

Företagsservice

Du och dina anställda och gäster välkomnas av vår personal i vår business lounge. Hos oss hittar du många intressanta företag som du kan nätverka med, och vi organiserar föredrag och event som är gratis.

Förstklassigt läge

Asymetrica Kontorshotell ger dig en strategisk placering nära Kista Galleria i Kista Science City. Dessutom är det promenadavstånd till Kistamässan och endast 20 minuter med bil eller tunnelbana till centrala Stockholm.

Många företag

Glada hyresgäster

Vår personal bryr sig om dig och fokuserar på dina behov! Vi hjälper dig gärna att komma igång på plats och att skapa kontakter med grannar från olika branscher. Varför gå över ån efter vatten? Med vår hjälp kan du hitta en ny kund eller samarbetspartner under samma tak!