Våra kontorsplatser

VÅRA FLEXIBLA kontor mitt i Kista

Asymetrica Growhouse kontorshotell ligger mitt i Kista Science City. Vi utmärker oss med strategiskt läge, flexibla lokaler och bra service; i själva verket fungerar vi även som ett affärscenter. Kontorshotellets lokaler har larm och individuella lås på varje dörr. I lokalerna finns gemensamt kök samt konferens- och fikarum med god standard. Kopiator och A3-färgskrivare nås enkelt via nätverket.

Kaffemaskin och kolsyrat vatten finns tillgängligt på alla fyra våningarna där det också finns olika konferensrum. Inkommande post lämnas av posten i individuella låsbara postfack och utgående post lämnas i receptionen. Hyresgäster har även tillgång till snabbt Internet via en gemensam 300 Mbs redundant internetfiber.

I hyran ingår el, värme, städning, avfallshantering, hjälp av receptionspersonal och regelbunden tillsyn av lokalerna via kontorsvaktmästaren – allt på en faktura, som gör att administrationen blir enkel för din del. Arbetsrummen kan hyras fullt möblerade eller omöblerade.

Några exempel på våra rum

12 m2 för 1-2 personer

15 m2 för 1-2 personer

18 m2 för 1-3 personer

24 m2 för 1-4 personer

Vad kostar det?

Hyran per kontorsrum varierar med storleken. Minsta kontorsutrymmet kostar 6000:-/månad och då är rummet 12 kvm stort. I ett sådant rum kan man sitta två personer. Internet, städning, kaffe, te, kakor, frukt, bubbelvatten samt gemensam bemannad reception ingår mot en en serviceavgift om 1200:-/månad per person – och bäst av allt: då ingår även fri tillgång till nio olika konferensrum. Önskas parkeringsplats i vårt garage i kontorshotellets omedelbara närhet finns även detta att hyra för 1200:-/månad.

Om du önskar ett större rum eller kontorsutrymme med plats för fler medarbetare sjunker kostnaden per arbetsplats betydligt.

För mer exakta priser vänligen kontakta hotellchef Olle Stenberg på telefon 070-576 10 99.

GRATIS MÖTESLOKAL!

Mindre möte med arbetskamrater eller större konferens med upp till 25 deltagare? Vi har flera trivsamma konferenslokaler i olika storlekar. Just nu kan du boka ett mötesrum för några timmar kostnadsfritt! I samband med ditt möte bjuder vi dig gärna på en fika och visar upp våra lokaler. Ring 08-6781099 så bokar vi en tid för ditt möte eller din konferens. Erbjudandet gäller en gång per företag under arbetstiden 8–16 måndag–fredag.

Telefoni och internet

Du kan självfallet ta med dig ditt telefonabonnemang men vi erbjuder en IP-telefonlösning från WX3. Vår internetleverantör är DGC som levererar 300 Mbs via redundant fiber in i huset.

Kontakta Olle Stenberg (070-576 10 99) om du vill veta mer om specialerbjudandet för kontorshotellet Asymetricas hyresgäster.

FÖRETAGSSKYLTNING

Vi sätter upp ditt företagsnamn på en gemensam yta i entrén och vid det rum du hyr samt på de parkeringsplatser du tecknar avtal på. Vi tar ut en engångsavgift på 1200 kronor för skyltning vid inflyttning.

VILLKOR

Hyrestiden är i normalfallet 3 år men uppsägningstiden från hyresgästens sida är endast 3 månader för att ge maximal flexibilitet och minska ditt risktagande i bolaget. Man binder sig med andra ord inte för långa kontrakt som kan äventyra företagets överlevnad om det inte går som du tänkt dig. Hyran faktureras 3 månader i förskott.

Kontorshotellet Asymetrica Growhouse hyr lokalerna av fastighetsägaren M2Gruppen. Tillsammans utgör vi aktiva samarbetspartners med intresse att skapa goda tillväxtmöjligheter för små firmor, företag och bolag.