Besök Kista Mobility Day med Kista Business Network!

Företagsfika med nätverkande, exklusivt besök i Ericssons Trailer och möjlighet att visa upp ditt företag och dina produkter.

Ericsson arrangerar Kista Mobility Day torsdagen den 12 juni, i samarbete med Stockholm Stad, Drive Sweden, Urban ICT Arena/Kista Science City och Viable City. Här visar man upp hur morgondagens Smart City skulle kunna se ut i ett ecosystem. Gatorna Kistagången och Grönlandsgatan stängs av och bildar ett utställningsområde med ett mediabevakat heldagsprogram från 8 till 20.

Kista Business Network passar på att bjuda in till att möta alla utställande företag, få ett exklusivt besök i Ericssons Trailer och nätverksfika med andra Kistaföretagare!
Kanske vill du visa upp ert företag och era produkter isåfall så finns mer information längre ner.

På Ericssons hemsida kan du läsa mer om vad eventet handlar om och dagens agenda.

Vi inleder 14.00 med en exklusiv tur i Ericssons produktdemotrailer, därefter bjuder vi in till företagsfika med Kista Business Network från kl 14.30 för att prata teknik, företagande och nätverka på Helios Terrass på Kistagången 12, där är vi på första parkett och har full koll över området och vad som händer. Restaurang Tastory och Konferens- och Kontorshotellet Helio bjuder på fikat denna dag!

Vill du visa upp ert företag och era produkter? Har du produkter inom området Smart Cities, samhälle, människan så har vi en plats i Kista Mobility Days utställningsområde. Anmäl ditt intresse via nedan knapp så hör vi av oss och berättar mer.
Det kommer inte att kosta något mer än det egna material ni tar med er.

Välkommen till Kistas största affärsnätverk!

Kista Business Network & Kista Science City

Anmäl dig här

 

Kista Business Networks agenda onsdag 12 juni


Agenda

08:00-20:00 Kista Mobility Day Program med Invigning kl. 12, Du besöker området när du vill före eller efter vår företagsfika

14:00-14:30 Exklusivt tillträde till Ericssons produktdemotrailer

14:30 Välkommen till Helios Terrass för företagsfika och nätverkande

KNB_Nätverksfika_A4_juni 12 2019 PDF

Datum

12 jun 2019
Expired!

Tid

14:00 - 16:30

Platser

Kistagången och Grönlandsgatan